Om Personlig träning


Personlig träning handlar om att hitta en god hälsa både fysiskt som mentalt. Att genom att träna din kropp få så mycket mer fördelar än mer muskelmassa. Att träna ger dig en bättre vardag, ett hälsosammare liv och en mer positiv livssyn. Fysiks aktivitet kan ha olika betydelse för olika människor, men en sak är gemensamt för alla: det har fördelar för hälsan, för den mentala tillvaron och för kroppens fysik.

 

 

Så varför tränar då inte alla regelbundet? En fråga som säkert kan ha oändligt många svar. Men jag tror att brist på motivation och disciplin kan vara svaret för många. Att hitta tiden i en stressig vardag samt dåligt självförtroende kan vara andra anledningar.
I dessa fall kan lösningen vara att skaffa en personlig tränare, och det är där jag kommer in i bilden.

 

För mig som PT är dina mål samt vad träning kan göra för att ditt liv ska bli bättre min motivation och inspiration. Jag hjälper dig med träning, jag är din instruktör i gymmet eller din löpcoach ute i spåret och jag hjälper dig att arbeta målinriktat i din träning. Tillsammans är vi starka och jag kan visa dig att du är så mycket starkare än du tror.

 

För mig är det viktigt att kunna visa kunders resultat och framsteg och därför är regelbundna tester och mätningar en del av min process i arbetet med mina kunder, om du vill. Det blir som ett kvitto på att om man följer mina råd och tips så kommer också resultat.


" Fysiks aktivitet kan ha olika betydelse för olika människor, men en sak är gemensamt för alla: det har fördelar för hälsan, för den mentala tillvaron och för kroppens fysik."