Om Hannas Form


Jag heter Hanna Dahlgren, jag är 31 år gammal och utbildad till Personlig tränare, löpcoach, och Grafisk formgivare.
Tre saker i livet som jag verkligen brinner för.

Om mig:


Träning och hälsa har under de senaste åren blivit en stor del av min vardag och mitt intresse för detta växer med varje dag som går. För mig har det hela tiden handlat om att träning är roligt, gör mitt liv bättre och motiverar mig till att våga.

 

Det var löpning jag började med, insåg snart att träning gav färdigheter och jag blev snabbare och mer uthållig. Satte upp nya mål för mig själv om att springa lite längre och lite fortare. Började sedan gymma kontinuerligt för att stärka upp kroppen och även det lärde jag mig älska. En dröm började samtidigt byggas upp om att få arbeta med mitt största fritidsintresse – träning, och jag beslutade mig för att utbilda mig till Personligt tränare och kostrådgivare. En intensiv, otroligt rolig och väldigt lärorik utbildning som fått mig att brinna ännu mer för hälsa och träning, kost och motion och viljan att hjälpa andra.

 

På min blogg kommer ni kunna följa mig i min vardag som mamma, i min träning och mot mina personliga mål. Ni kommer få följa mig på min resa till Personlig tränare och kostrådgivare. Jag kommer dela med mig av tips, inspiration och recept. Grafisk formgivning kommer också vara en del av både hemsidan och bloggen och jag kommer visa er alster och idéer av det grafiska slaget. Sammanfattningsvis är form det jag erbjuder. Hoppas du gillar det!!


Mina utbildningar:Personlig tränare, DS trademarke, 2014.

Löpcoach, Konditionsidrott 2015.

Grafisk designer och mediekommunikatör, Högskolan Dalarna 2012.

Gravid- & Mammaträningsinstruktör 2016.


Löpcoach steg 2, konditionsidrott, 2017