träning jag erbjuder:


Sommarkampen

Ett upplägg för din som vill gör din tränings själv i sommar. Passar bra för dig som reser mycket eller som spenderar semestern i sommarstugan. Ett upplägg där du får ett 5-veckors schema med 3 pass per vecka som du utför själv och där du endast behöver miniband och ett kvastskaft. Du väljer själv vilka veckor i sommar du kör. Upplägget är inte individanpassat. Schemat innehåller dessa tre pass varje vecka:

– 1 rörlighetspass

– 1 styrka/puls

– 1 promenad/jogg

 

Pris för sommrkampen 500kr

pris inkl miniband 700krPersonlig träning

För dig som vill träna styrka erbjuder jag personliga träningspass utifrån dina förutsättningar och mål. Planerar ett pass till dig och tillsammans går vi igenom och jag guidar dig genom övningarna. Passet får du sedan med dig för din fortsatta träning. Ofta är uppföljningar bra för att kolla teknik samt ändra övningar för bästa utveckling och för att motivationen ska hållas vid liv


Vad det gäller löpning kan jag hjälpa dig som vill komma igång med löpning eller dig som vill springa ett lopp. Jag gör målinriktade träningsupplägg anpassade efter just dig. Jag erbjuder löpstegsanalys för att du ska kunna få ordentlig hjälp med dig teknik, jag ger dig råd om teknikövningar för att bana in ny teknik samt för att bygga upp styrka och spänst. Jag erbjuder coachning och personlig löpträning då jag är med dig på pass och ger dig den kunskap du behöver ha för att genomföra passet så bra som möjligt.


HÄLSOKAMPEN INDIVIDUELL

För dig som vill träna själv, och inte i grupp, så har jag ett bra upplägg som jag kallar ”Hälsokampen individuell”. Det är ett upplägg där vi jobbar tillsammans i 10 veckor, du får två pass i veckan, ett löppass och ett styrkepass. Dessa får du väl beskrivna i text men du får även video där det behövs. Passen anpassas efter just din nivå och styrkan anpassar jag efter vad du har för utrustning.


Helt perioden börjar med att vi har ett personligt pass tillsammans. Vi gör lite tester och går igenom lite inför dina 10 veckor. Vi har även ett pass tillsammans efter 5 veckor för att följa upp och sedan avslutas det hela med ett genomfart pass efter 10 veckor. Utöver det gör du alla pass själv och vi har avstämning veckovis.


- 10 veckor

- 3 PT-pass

- 17 pass du utför själv

- veckovis avstämning 
Drop-in-pass

Utestark styrka OCH RÖRLIGHET (ute)

Ett pass med olika stationer med styrka för hela kroppen. Jobbar med både rörlighet, styrka och puls. 

Tid & dag: tisdagar kl 9.00

Pris: klippkort eller 120kr

Drop-in men anmälan krävs!

 

Morgon-cirkel, rörlighet och styrka (ute)

Ett pass med styrka och rörlighet med utgångspunkt i löpstyrka, men  detta är ett jättebra styrkepass för alla, även om du inte springer. Ingen löpning alls i detta pass. Vi har fokus på sätet, höfter, bål, vader och fötter i styrkan. 

Tid & dag: torsdagar kl 9.00

Pris klippkort eller engångspris 120kr

 

Cirkelpass (nästa tillfälle tisdag 4/6 kl 18.00 utegymmet)

Styrka och rörlighet i 10 stationer. Övningar för hela kroppen som passar alla. 

Tid och dag: komma vid utvalda tillfällen!

Plats: min lokal

Pris klippkort eller engångspris. 10 platser, bokas via dm eller Mail.


Fredagsfys
Puls och styrka på ett roligt sätt i intervallform. Bli riktigt skönt trött och nöjd innan helgen startar! 
Tid & dag: fredagar kl 15.00
Pris klippkort eller engångspris 120kr
10 platser, först till kvarn.

POWER MÅNDAG
Ett styrkepass med mycket puls. Du jobbar helt på din nivå i varje övning. Men är man träningsvan och skadefri så försöker man utmana sig attjobbamedlitetyngrevikter.
Tid och dag: måndagar 18.00
Pris: klipp eller 120kr
10 platser. Först till kvarn!

Träning med kompisar

Ni kanske är ett kompisgäng med gemensamma mål. Ni kanske vill komma igång med löpning eller träning tillsammans och inte ingå i en grupp med andra. Kontakta mig så kommer jag med prisförslag. Löpstegsanalys

Få vet mer om just ditt löpsteg och få konkreta tips om hur du kan göra för att springa mer effektivt och med mindre skaderisk. Skriftlig dokumentation ingår!


Löpträningsscheman

Jag gör personliga löpträningsscheman efter dina mål och förutsättningar. Att ha ett schema att följa har en mycket god effekt på många kunder. Man vet vilken träning man ska göra och ha dessutom någon som ger feedback. Löpträningsschemat konstruerar jag efter en konsultation med kunden där vi tillsammans sätter upp mål och diskuterar just dina förutsättningar vad det gäller antal pass per vecka, din löpform just nu och skadebakgrund.Träning för företag

Är du och ditt företag intresserad av träning?Och är dessutom intresserad av att ta hjälp av en coach som instruerar och planerar bra pass till ert arbetsgäng? Inom löpträning kan ni få tips om löpteknik, olika typer av pass och få hjälp framåt? Kanske ni har som mål att springa något lopp gemensam eller att få hela personlastyrka att röra på sig mer och va ute i friska luften? Eller så vill ni köra ett härligt och svettigt styrkepass tillsammans med övningar som är bra för kroppen och som skapar välmående bland personalen? Kanske ni till och med har friskvårdstimme att utnyttja varje vecka och vill ha någon som leder er under denna timme? Ofta har alla dessa saker positiv påverkan på personalens energi och arbetsförmåga. Hör av er till mig så får ni en offert och förslag på hur jag kan hjälpa just dig och dina kollegor.