träning jag erbjuder:


Personlig träning

För dig som vill träna styrka erbjuder jag personliga träningspass utifrån dina förutsättningar och mål. Planerar ett pass till dig och tillsammans går vi igenom och jag guidar dig genom övningarna. Passet får du sedan med dig för din fortsatta träning. Ofta är uppföljningar bra för att kolla teknik samt ändra övningar för bästa utveckling och för att motivationen ska hållas vid liv


Vad det gäller löpning kan jag hjälpa dig som vill komma igång med löpning eller dig som vill springa ett lopp. Jag gör målinriktade träningsupplägg anpassade efter just dig. Jag erbjuder löpstegsanalys för att du ska kunna få ordentlig hjälp med dig teknik, jag ger dig råd om teknikövningar för att bana in ny teknik samt för att bygga upp styrka och spänst. Jag erbjuder coachning och personlig löpträning då jag är med dig på pass och ger dig den kunskap du behöver ha för att genomföra passet så bra som möjligt.


HÄLSOKAMPEN INDIVIDUELL

För dig som vill träna själv, och inte i grupp, så har jag ett bra upplägg som jag kallar ”Hälsokampen individuell”. Det är ett upplägg där vi jobbar tillsammans i 10 veckor, du får två pass i veckan, ett löppass och ett styrkepass. Dessa får du väl beskrivna i text men du får även video där det behövs. Passen anpassas efter just din nivå och styrkan anpassar jag efter vad du har för utrustning.


Helt perioden börjar med att vi har ett personligt pass tillsammans. Vi gör lite tester och går igenom lite inför dina 10 veckor. Vi har även ett pass tillsammans efter 5 veckor för att följa upp och sedan avslutas det hela med ett genomfart pass efter 10 veckor. Utöver det gör du alla pass själv och vi har avstämning veckovis.


- 10 veckor

- 3 PT-pass

- 17 pass du utför själv

- veckovis avstämning Löpgrupp vår 2024

Terminsstart: 9 januari
Dag & tid: tisdagar 19.00, passen pågår 60-70 minuter.

 

Pris:
Klippkort 10 gånger 1100kr)

Engångspris: 120kr


Denna vår kör jag endast drop-in på löpgruppen. Vilket betyder att jag kommer lägga ut info om passet varje vecka. Men man behöver ändå anmäla att man kommer. Skicka då ett DM, Mail eller sms (finns kontaktuppgifter under kontakt). Är det mindre än 5 anmälda kan passet bli inställt!

 

Vad innebär löpgruppsträning och vilka kan vara med?
Min löpgrupp är till för alla. Ett sätt att springa tillsammans med andra, få en bättre löpteknik samt träna upp kroppen att orka springa längre. Alla kan vara med då vi värmer upp i ett lugnt
tempo där alla kan hänga med och springer sedan intervaller där du väljer tempo efter just din förmåga!


Passen håller på i 60-70 minuter och innehåller både konditionsträning, styrka, spänst, teknik och rörlighet.

Anmäl er genom att skicka ett mail till:
info@hannasform.com. Det går även bra att skicka ett DM till mig på facebook eller instagram.
 

 
Drop-in-pass

INNESTARK, styrka OCH RÖRLIGHET

Ett pass med olika stationer med styrka för hela kroppen. Jobbar med både rörlighet, styrka och puls. 

Tid & dag: tisdagar kl 9.00

Pris: klippkort eller 120kr

Drop-in men anmälan krävs!


Morgon-cirkel, rörlighet och styrka

Ett pass med styrka och rörlighet med utgångspunkt i löpstyrka, men  detta är ett jättebra styrkepass för alla, även om du inte springer. Ingen löpning alls i detta pass. Vi har fokus på sätet, höfter, bål, vader och fötter i styrkan. 

Tid & dag: torsdagar kl 9.00

Pris klippkort eller engångspris 120kr

8 platser, först till kvarn.


Cirkelpass (finns inte i schemat just nu!)

Styrka och rörlighet i 10 stationer. Övningar för hela kroppen som passar alla. 

Tid och dag: tyvärr inget som jag erbjuder just nu men kan komma vid utvalda tillfällen!

Plats: min lokal

Pris klippkort eller engångspris. 10 platser, bokas via dm eller Mail.


Fredagsfys
Puls och styrka på ett roligt sätt i intervallform. Bli riktigt skönt trött och nöjd innan helgen startar! 
Tid & dag: fredagar kl 15.00
Pris klippkort eller engångspris 120kr
10 platser, först till kvarn.

POWER MÅNDAG (åter i april)
Ett styrkepass med mycket puls. Du jobbar helt på din nivå i varje övning. Men är man träningsvan och skadefri så försöker man utmana sig att jobbamedlitetyngrevikter.
Tid och dag: måndagar 18.00
Pris: klipp eller 120kr
8 platser. Först till kvarn!HÄLSOKAMPEN

Uppstart 15 januari

Hälsokampen är en träningsgrupp där vi jobbar med hälsan. Denna gång kommer vi köra olika typer av styrkepass med övningar som kroppen behöver för att må bra. Stärka upp, jobba med skelettet, pulsen, rörligheten och balans. Vi varierar passen och du jobbar helt på din nivå. 

 

Tid & dag: måndagar 18.00

Passen är 60 minuter. 12 tillfällen.


Pris: 1320kr (ej klippkort)

 

Pris med ett hemmapass/vecka: 1700kr (ej klippkort)

OBS! fast grupp, ej drop in.


10 platser i gruppen, först till kvarn. Minst 8 anmälda för att gruppen ska bli av. Anmäl dig genom att Maila eller skicka DM.Träning med kompisar

Ni kanske är ett kompisgäng med gemensamma mål. Ni kanske vill komma igång med löpning eller träning tillsammans och inte ingå i en grupp med andra. Kontakta mig så kommer jag med prisförslag. Löpstegsanalys

Få vet mer om just ditt löpsteg och få konkreta tips om hur du kan göra för att springa mer effektivt och med mindre skaderisk. Skriftlig dokumentation ingår!


Löpträningsscheman

Jag gör personliga löpträningsscheman efter dina mål och förutsättningar. Att ha ett schema att följa har en mycket god effekt på många kunder. Man vet vilken träning man ska göra och ha dessutom någon som ger feedback. Löpträningsschemat konstruerar jag efter en konsultation med kunden där vi tillsammans sätter upp mål och diskuterar just dina förutsättningar vad det gäller antal pass per vecka, din löpform just nu och skadebakgrund.Träning för företag

Är du och ditt företag intresserad av träning?Och är dessutom intresserad av att ta hjälp av en coach som instruerar och planerar bra pass till ert arbetsgäng? Inom löpträning kan ni få tips om löpteknik, olika typer av pass och få hjälp framåt? Kanske ni har som mål att springa något lopp gemensam eller att få hela personlastyrka att röra på sig mer och va ute i friska luften? Eller så vill ni köra ett härligt och svettigt styrkepass tillsammans med övningar som är bra för kroppen och som skapar välmående bland personalen? Kanske ni till och med har friskvårdstimme att utnyttja varje vecka och vill ha någon som leder er under denna timme? Ofta har alla dessa saker positiv påverkan på personalens energi och arbetsförmåga. Hör av er till mig så får ni en offert och förslag på hur jag kan hjälpa just dig och dina kollegor.Hälsokampen företag

Här har vi Hälsokampen företag. Ett konkret upplägg för företag som vill satsa på sin personal med hjälp av mig som coach. Ett upplägg med hälsotester, coachade pass och två pass varje vecka som personalen utför själva! Uppföljning veckovis. Perfekt för att hålla personalen motiverade och ett kul sätt att jobba med hälsa. För mer info skicka ett Mail!