träning jag erbjuder:


Personlig löpträning

Vad det gäller löpning kan jag hjälpa dig som vill komma igång med löpning eller dig som vill springa ett lopp. Jag gör målinriktade träningsupplägg anpassade efter just dig. Jag erbjuder löpstegsanalys för att du ska kunna få ordentlig hjälp med dig teknik, jag ger dig råd om teknikövningar för att bana in ny teknik samt för att bygga upp styrka och spänst. Jag erbjuder coachning och personlig löpträning då jag är med dig på pass och ger dig den kunskap du behöver ha för att genomföra passet så bra som möjligt.Sommartermin löpgrupp

Terminsstart: 18 maj
Dag & tid: Onsdagar 19.00, passen pågår 60-70 minuter. Terminen pågår 12 onsdagar mellan 18 maj och 17 augusti. Med två veckors uppehåll vecka 28-29. 

 

Pris:
Terminskort 12 pass: 1150kr
Klippkort 10 gånger 1050kr

 

Vad innebär löpgruppsträning och vilka kan vara med?
Min löpgrupp är till för alla. Ett sätt att springa tillsammans med andra, få en bättre löpteknik samt träna upp kroppen att orka springa längre. Alla kan vara med då vi värmer upp i ett lugnt
tempo där alla kan hänga med och springer sedan intervaller där du väljer tempo efter just din förmåga!


Passen håller på i 60-70 minuter och innehåller både konditionsträning, styrka, spänst, teknik och rörlighet.

Anmäl er genom att skicka ett mail till:
info@hannasform.com, skriv vilket träningkort du vill ha samt ditt mobilnummer. Det går även bra att skicka ett DM till mig på facebook eller instagram.
 

 Lunchpass & drop-in

Fredagsfys

Drop-in-pass som körs vid skate/parkourparken i Hallstavik. Vi blandar löpning och styrka I intervallblock efter egen förmåga. Styrka och flås i kombination.

Tid &  dag: Fredag kl 16.30

Pris: klippkort eller engpngspris 115kr


Lunch-cirkel rörlighet och styrka 

Ett pass med styrka och rörlighet med utgångspunkt i löpstyrka, men  detta är ett jättebra styrkepass för alla, även om du inte springer. Ingen löpning alls i detta pass. Vi har fokus på sätet, höfter, bål, vader och fötter i styrkan. 

Tid & dag: torsdagar kl 11.00

Pris klippkort eller engångspris 115kr


Lunchpass kortleks-Cross (löpning/styrka)

såkallade crosspass. Alltså ett pass där löpning och stryka kombineras i olika intervaller. För den som inte vill springa kan löpningen bytas mot att gå. Vi jobbar med hög puls. Kortleken styr vilka styrkeövningar du gör samt hur många upprepningar. Därför blir aldrig det ena passet det andra likt! Passet passar alla. Vi börjar med lugn uppvärmning på grusplanen med olika övningar. Passet pågår ca 50 minuter.

Tid & dag: måndagar kl 11.15

Pris klippkort eller engångspris 115krLöpgrupp soft

Uppstart 25 april

En lugnare start i löpgruppsträningen. Vi varvar löpning med att gå. Vi kör intervaller i joggtempo och vänjer kroppen med löpning. Även teknik och löpstyrka. Perfekt för dig som haft uppehåll i löpningen, eller aldrig har tränat löpning. En väldigt kravlös start i din löpträning!

 

Tid & dag: måndagar 17.00 from 25 april och pass. Passen är 60 minuter

 

Pris: 850kr (ej klippkort!). Eller 1150kr om du vill köpa ett styrkeprogram du kan köra hemma och ett paket miniband!

OBS! fast grupp, ej drop in.


Minst 5 anmälda för att gruppen ska bli av!Stavgångsgrupp

Uppstart 28 mars (för få anmälda)

Stavgångsträning för dig som vill ha en aktiv vardag och som vill träna kondition, styrka och rörlighet för hälsan. Passen kommer innehålla stavgångs-teknik, rörlighet och styrka med stavarna samt pulshöjande moment. Perfekt för dig som är ledig dagtid, gillar frisk luft och promenader och som dessutom vill ge kroppen bra och hälsosam träning. Ta med dig egna gåstavar.

Tid & dag: Måndagar kl. 9.00 med start
28 mars. Totalt treton måndagar t.o.m. 20 juni.
Passen  pågår 60 minuter.   

Pris: 1300kr (ej klippkort)

Sista anmälningsdag 25 mars.

Minst 5 anmälda för att gruppen ska bli.

OBS! fast grupp, ej drop in.Mammagrupp

Vid intresse erbjuds denna grupp till våren (för få anmälda)

Är du mammaledig och vill komma igång med träningen igen? Under våren kommer jag erbjuda en mammagrupp där vi kommer jobba med barnvagnspromenader med olika stationsstopp för styrke-övningar för bäckenbotten, sätet, ryggen, axlar och bröstet. Fokus är att komma igång samt att börja bygga upp igen.

Jag vill att du som deltar i gruppen på egen hand redan har kommit igång med promenader samt har börjat träna knip/bäckenbotten, samt varit på efterkontroll och att du inte har någon annan problematik efter förlossningen som gör att du bör ha ännu mer personligt riktad hjälp i din träning.

Tid & dag: Onsdagar kl. 9.00 med start 6 april. 

Totalt åtta onsdagar  t.o.m. 24 maj
Passen  pågår 60 minuter.   

Pris: 1000kr (ej klippkort)

Sista anmälningsdag 1 april.
Minst 4 anmälda för att gruppen ska bli.

OBS! fast grupp, ej drop in.
Löpträningsscheman

Jag gör personliga löpträningsscheman efter dina mål och förutsättningar. Att ha ett schema att följa har en mycket god effekt på många kunder. Man vet vilken träning man ska göra och ha dessutom någon som ger feedback. Löpträningsschemat konstruerar jag efter en konsultation med kunden där vi tillsammans sätter upp mål och diskuterar just dina förutsättningar vad det gäller antal pass per vecka, din löpform just nu och skadebakgrund.Löpträning för företag

Är du och ditt företag intresserad av löpträning? Och är dessutom intresserad av att ta hjälp av en coach, få tips om löpteknik, olika typer av pass och få hjälp framåt? Kanske ni har som mål att springa något lopp gemensam eller att få hela personlastyrka att röra på sig mer och va ute i friska luften? Kanske ni till och med har friskvårdstimme att utnyttja varje vecka och vill ha någon som leder er under denna timme? Ofta har alla dessa saker positiv påverkan på personalens energi och arbetsförmåga. Hör av er till mig så får ni en offert och förslag på hur jag kan hjälpa just dig och dina kollegor.Löpträning med dina kompisar

Ni kanske är ett kompisgäng med gemensamma mål. Ni kanske vill komma igång med löpningen tillsammans och inte ingå i en grupp med andra. Kontakta mig så kommer jag med prisförslag.