träning jag erbjuder:


Personlig träning

För dig som vill träna styrka erbjuder jag personliga träningspass utifrån dina förutsättningar och mål. Planerar ett pass till dig och tillsammans går vi igenom och jag guidar dig genom övningarna. Passet får du sedan med dig för din fortsatta träning. Ofta är uppföljningar bra för att kolla teknik samt ändra övningar för bästa utveckling och för att motivationen ska hållas vid liv


Vad det gäller löpning kan jag hjälpa dig som vill komma igång med löpning eller dig som vill springa ett lopp. Jag gör målinriktade träningsupplägg anpassade efter just dig. Jag erbjuder löpstegsanalys för att du ska kunna få ordentlig hjälp med dig teknik, jag ger dig råd om teknikövningar för att bana in ny teknik samt för att bygga upp styrka och spänst. Jag erbjuder coachning och personlig löpträning då jag är med dig på pass och ger dig den kunskap du behöver ha för att genomföra passet så bra som möjligt.


HÄLSOKAMPEN INDIVIDUELL

För dig som vill träna själv, och inte i grupp, så har jag ett bra upplägg som jag kallar ”Hälsokampen individuell”. Det är ett upplägg där vi jobbar tillsammans i 10 veckor, du får två pass i veckan, ett löppass och ett styrkepass. Dessa får du väl beskrivna i text men du får även video där det behövs. Passen anpassas efter just din nivå och styrkan anpassar jag efter vad du har för utrustning.


Helt perioden börjar med att vi har ett personligt pass tillsammans. Vi gör lite tester och går igenom lite inför dina 10 veckor. Vi har även ett pass tillsammans efter 5 veckor för att följa upp och sedan avslutas det hela med ett genomfart pass efter 10 veckor. Utöver det gör du alla pass själv och vi har avstämning veckovis.


- 10 veckor

- 3 PT-pass

- 17 pass du utför själv

- veckovis avstämning Löpgrupp höst 2023

Terminsstart: 19 september
Dag & tid: tisdagar 19.00, passen pågår 60-70 minuter.

 

Pris:
Klippkort 10 gånger 1100kr)

Engångspris: 120kr


Denna höst kör jag endast drop-in på löpgruppen. Vilket betyder att jag kommer lägga ut info om passet varje vecka. Men man behöver ändå anmäla att man kommer. Skicka då ett DM, Mail eller sms (finns kontaktuppgifter under kontakt). Är det mindre än 5 anmälda kan passet bli inställt!

 

Vad innebär löpgruppsträning och vilka kan vara med?
Min löpgrupp är till för alla. Ett sätt att springa tillsammans med andra, få en bättre löpteknik samt träna upp kroppen att orka springa längre. Alla kan vara med då vi värmer upp i ett lugnt
tempo där alla kan hänga med och springer sedan intervaller där du väljer tempo efter just din förmåga!


Passen håller på i 60-70 minuter och innehåller både konditionsträning, styrka, spänst, teknik och rörlighet.

Anmäl er genom att skicka ett mail till:
info@hannasform.com. Det går även bra att skicka ett DM till mig på facebook eller instagram.
 

 
Drop-in-pass

UTE STARK, styrka med gummiband och kroppsvikt

Ett pass med olika stationer med styrka för hela kroppen. Vi är ute vi Hallstaviks utegym. Jobbar med både rörlighet, styrka och puls. 

Tid & dag: tisdagar kl 9.00

Pris: klippkort eller 120kr

Drop-in men anmälan krävs!


Morgon-cirkel, rörlighet och styrka

Ett pass med styrka och rörlighet med utgångspunkt i löpstyrka, men  detta är ett jättebra styrkepass för alla, även om du inte springer. Ingen löpning alls i detta pass. Vi har fokus på sätet, höfter, bål, vader och fötter i styrkan. 

Tid & dag: torsdagar kl 9.00

Pris klippkort eller engångspris 120kr

8 platser, först till kvarn.


Cirkelpass

Styrka och rörlighet i 10 stationer. Övningar för hela kroppen som passar alla. 

Tid och dag: torsdagar kl 18.00

Plats: min lokal

Pris klippkort eller engångspris. 10 platser, bokas via dm eller Mail.


Fredagsfys
Puls och styrka på ett roligt sätt i intervallform. Bli riktigt skönt trött och nöjd innan helgen startar! 
Tid & dag: fredagar kl 15.00
Pris klippkort eller engångspris 120kr
10 platser, först till kvarn.


HÄLSOKAMPEN

Uppstart 28 augusti (FULL GRUPP)

Hälsokampen är en träningsgrupp där vi jobbar med hälsa. Vi jobbar med rörlighet, balans, kondition, styrka och puls på ett varierat och roligt sätt. Olika pass varje vecka och en variation mellan löpning och styrka. Ibland är vi inne i min lokal och ibland kör vi ute. Här är tanken att du jobbar utifrån dig själv och målen är hälsomässig utveckling. Utöver gruppassen får alla ett pass per vecka att köra själva - kontinuitet är nyckeln. 

 

Tid & dag: måndagar 18.00

Passen är 60 minuter. 12 tillfällen.

Plus att alla som är med får 1 pass per vecka att köra själv hemma. 

 

Pris: 1700kr (ej klippkort)

OBS! fast grupp, ej drop in.Träning med kompisar

Ni kanske är ett kompisgäng med gemensamma mål. Ni kanske vill komma igång med löpning eller träning tillsammans och inte ingå i en grupp med andra. Kontakta mig så kommer jag med prisförslag. Löpstegsanalys

Få vet mer om just ditt löpsteg och få konkreta tips om hur du kan göra för att springa mer effektivt och med mindre skaderisk. Skriftlig dokumentation ingår!


Löpträningsscheman

Jag gör personliga löpträningsscheman efter dina mål och förutsättningar. Att ha ett schema att följa har en mycket god effekt på många kunder. Man vet vilken träning man ska göra och ha dessutom någon som ger feedback. Löpträningsschemat konstruerar jag efter en konsultation med kunden där vi tillsammans sätter upp mål och diskuterar just dina förutsättningar vad det gäller antal pass per vecka, din löpform just nu och skadebakgrund.Träning för företag

Är du och ditt företag intresserad av träning?Och är dessutom intresserad av att ta hjälp av en coach som instruerar och planerar bra pass till ert arbetsgäng? Inom löpträning kan ni få tips om löpteknik, olika typer av pass och få hjälp framåt? Kanske ni har som mål att springa något lopp gemensam eller att få hela personlastyrka att röra på sig mer och va ute i friska luften? Eller så vill ni köra ett härligt och svettigt styrkepass tillsammans med övningar som är bra för kroppen och som skapar välmående bland personalen? Kanske ni till och med har friskvårdstimme att utnyttja varje vecka och vill ha någon som leder er under denna timme? Ofta har alla dessa saker positiv påverkan på personalens energi och arbetsförmåga. Hör av er till mig så får ni en offert och förslag på hur jag kan hjälpa just dig och dina kollegor.Hälsokampen företag

Här har vi Hälsokampen företag. Ett konkret upplägg för företag som vill satsa på sin personal med hjälp av mig som coach. Ett upplägg med hälsotester, coachade pass och två pass varje vecka som personalen utför själva! Uppföljning veckovis. Perfekt för att hålla personalen motiverade och ett kul sätt att jobba med hälsa. För mer info skicka ett Mail!