träning jag erbjuder:


Personlig träning

Vad det gäller löpning kan jag hjälpa dig som vill komma igång med löpning eller dig som vill springa ett lopp. Jag gör målinriktade träningsupplägg anpassade efter just dig. Jag erbjuder löpstegsanalys för att du ska kunna få ordentlig hjälp med dig teknik, jag ger dig råd om teknikövningar för att bana in ny teknik samt för att bygga upp styrka och spänst. Jag erbjuder coachning och personlig löpträning då jag är med dig på pass och ger dig den kunskap du behöver ha för att genomföra passet så bra som möjligt.Hösttermin löpgrupp

Terminsstart: 30 augusti
Dag & tid: Tisdagar 19.00, passen pågår 60-70 minuter. Terminen pågår 16 tisdagar mellan 30 augusti och 13 december. 

 

Pris:
Terminskort 16 pass: 1500kr
Klippkort 10 gånger 1050kr

 

Vad innebär löpgruppsträning och vilka kan vara med?
Min löpgrupp är till för alla. Ett sätt att springa tillsammans med andra, få en bättre löpteknik samt träna upp kroppen att orka springa längre. Alla kan vara med då vi värmer upp i ett lugnt
tempo där alla kan hänga med och springer sedan intervaller där du väljer tempo efter just din förmåga!


Passen håller på i 60-70 minuter och innehåller både konditionsträning, styrka, spänst, teknik och rörlighet.

Anmäl er genom att skicka ett mail till:
info@hannasform.com, skriv vilket träningkort du vill ha samt ditt mobilnummer. Det går även bra att skicka ett DM till mig på facebook eller instagram.
 

 drop-in-pass


Morgon-cirkel, rörlighet och styrka

Ett pass med styrka och rörlighet med utgångspunkt i löpstyrka, men  detta är ett jättebra styrkepass för alla, även om du inte springer. Ingen löpning alls i detta pass. Vi har fokus på sätet, höfter, bål, vader och fötter i styrkan. 

Tid & dag: torsdagar kl 9.00

Pris klippkort eller engångspris 115kr


Lunchpass, Styrke-puls

Ett styrkepass med övningar för hela kroppen där syftet är att vi ska jobba med lite högre puls. Övningar med redskap och kroppsvikt.

Tid & dag: tisdagar kl 12.00

Pris: klippkort eller engpngspris 115krLöpgrupp soft

Uppstart 29 aug

En lugnare start i löpgruppsträningen. Vi varvar löpning med att gå. Vi kör intervaller i joggtempo och vänjer kroppen med löpning. Även teknik och löpstyrka. Perfekt för dig som haft uppehåll i löpningen, eller aldrig har tränat löpning. En väldigt kravlös start i din löpträning!

 

Tid & dag: måndagar 17.00 from 29 augusti och pass. Passen är 60 minuter

 

Pris: 850kr (ej klippkort!).

OBS! fast grupp, ej drop in.


Minst 5 anmälda för att gruppen ska bli av! Anmäl dig senast 22 augusti.Styrke-puls inne

Uppstart 18 oktober

Inomhus grupp för dig som vill hålla i träningen även under vintern. Vi kommer hålla till på Friskis Hallstavik (fast passet är i min regi). Passet kommer innehålla steka, puls och rörlighet.

Tid & dag: uppstart 18 okt, tisdagar kl 12-13. Totalt tio tisdagar t.o.m. 20 december. 

Passen  pågår 60 minuter.   

Pris: 1100kr (ej klippkort)

Sista anmälningsdag 10 okt

Minst 10 anmälda för att gruppen ska bli.

OBS! fast grupp, ej drop in.Kommer snart!

Löpträningsscheman

Jag gör personliga löpträningsscheman efter dina mål och förutsättningar. Att ha ett schema att följa har en mycket god effekt på många kunder. Man vet vilken träning man ska göra och ha dessutom någon som ger feedback. Löpträningsschemat konstruerar jag efter en konsultation med kunden där vi tillsammans sätter upp mål och diskuterar just dina förutsättningar vad det gäller antal pass per vecka, din löpform just nu och skadebakgrund.Löpträning för företag

Är du och ditt företag intresserad av löpträning? Och är dessutom intresserad av att ta hjälp av en coach, få tips om löpteknik, olika typer av pass och få hjälp framåt? Kanske ni har som mål att springa något lopp gemensam eller att få hela personlastyrka att röra på sig mer och va ute i friska luften? Kanske ni till och med har friskvårdstimme att utnyttja varje vecka och vill ha någon som leder er under denna timme? Ofta har alla dessa saker positiv påverkan på personalens energi och arbetsförmåga. Hör av er till mig så får ni en offert och förslag på hur jag kan hjälpa just dig och dina kollegor.Löpträning med dina kompisar

Ni kanske är ett kompisgäng med gemensamma mål. Ni kanske vill komma igång med löpningen tillsammans och inte ingå i en grupp med andra. Kontakta mig så kommer jag med prisförslag.