Välkommen till min nya portal! hannasform.com

Hannas Form har nu bytt webbsida. Från och med nu kommer jag blogga här istället på hannasform.com. Min egna hemsida där jag bloggar om min träning, där jag har min webbshop med mina egendesignade posters, och där det finns information om vad jag gör och vem jag är.

 

Det känns verkligen roligt att starta min egna webbshop. Nu kommer det bli mycket lättare för er som vill köpa mina posters att klicka hem dom i webbshoppen. På hemsidan finns också information om min löpgrupp som jag åter startar upp nu i höst efter en tids vilan. Är du sugen på att löpträna i grupp? Tveka inte utan gå in och anmäl dig. Du kan anmäla dig direkt här på hemsidan genom att fylla i ett formulär. Betalningen sker sedan via faktura.

 

Vad händer då med min gamla blogg? Jo den kommer ligga kvar. Där kan man läsa gamla blogginlägg, men allt nytt kommer skrivas på denna platform istället. Hoppas ni gillar min nya hemsida :)

 

Ha en fin måndag!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0