Löpträning


Personlig löpträning

Vad det gäller löpning kan jag hjälpa dig som vill komma igång med löpning eller dig som vill springa ett lopp. Jag gör målinriktade träningsupplägg anpassade efter just dig. Jag erbjuder löpstegsanalys för att du ska kunna få ordentlig hjälp med dig teknik, jag ger dig råd om teknikövningar för att bana in ny teknik samt för att bygga upp styrka och spänst. Jag erbjuder coachning och personlig löpträning då jag är med dig på pass och ger dig den kunskap du behöver ha för att genomföra passet så bra som möjligt.Sommartermin löpgrupp

Terminsstart: 12 maj
Dag & tid: Onsdagar 19.00, passen pågår 60-70 minuter. Terminen pågår 13 onsdag mellan 12 maj och 18 augusti. Med två veckors uppehåll vecka 28-29. Terminen innehåller även 3 st helgpass med fokus på distanslöpning.

 

Pris:
Terminskort (13 + 3 pass): 1400kr
Klippkort 10 gånger 1000kr

 

Vad innebär löpgruppsträning och vilka kan vara med?
Min löpgrupp är till för alla. Ett sätt att springa tillsammans med andra, få en bättre löpteknik samt träna upp kroppen att orka springa längre. Alla kan vara med då vi värmer upp i ett lugnt
tempo där alla kan hänga med och springer sedan intervaller där du väljer tempo efter just din förmåga!


Passen håller på i 60-70 minuter och innehåller både konditionsträning, styrka, spänst, teknik och rörlighet.

Anmäl er genom att skicka ett mail till:
info@hannasform.com, skriv vilket träningkort du vill ha samt ditt mobilnummer. Det går även bra att skicka ett DM till mig på facebook eller instagram.

Covid 19:
Med tanke på den rådande situationen med Covid-19 håller vi avstånd enligt direktiv och alla pass hålls utomhus. Det är självklart även viktigt att man är frisk när man kommer till passen och att man stannar hemma vid symptom. Mer info kommer till de som anmäler sig!

 

 Lunchpass

Lunchpass löpning/styrka - 

såkallade crosspass. Alltså ett pass där löpning och stryka kombineras i olika intervaller. Vi jobbar med hög puls och jobbar med olika styrkeövningar som är bra för just löpning. 

Passet passar alla. Vi börjar med lugn uppvärmning och sen jobbar vi med rörlighet för ytterligare uppvärmning inför intervalldelen. Därefter intervaller med styrka och löpning och sedan nedvarvning och stretch. Passet pågår ca 60 minuter. Inget direkt fokus på löpteknik i detta pass utan mer styrka för löpning.

 

Pris klippkort eller engångspris 110kr. Nybörjargrupp

Denna grupp riktar sig till dig som är ovan med löpning men vill komma igång på ett lugnt sätt. Fokus på passen kommer vara att hitta en lugn fart i löpningen samt bygga upp kroppen för löpningens belastning. Vi kommer jobba med löp-/gångintervaller och successivt stegra tid och längd för löpsekvenserna. 

Tid & dag: måndagar 18.00 from 24 maj och fem måndagar framåt. Passen är 60 minuter. Löpträningsscheman

Jag gör personliga löpträningsscheman efter dina mål och förutsättningar. Att ha ett schema att följa har en mycket god effekt på många kunder. Man vet vilken träning man ska göra och ha dessutom någon som ger feedback. Löpträningsschemat konstruerar jag efter en konsultation med kunden där vi tillsammans sätter upp mål och diskuterar just dina förutsättningar vad det gäller antal pass per vecka, din löpform just nu och skadebakgrund.Löpträning för företag

Är du och ditt företag intresserad av löpträning? Och är dessutom intresserad av att ta hjälp av en coach, få tips om löpteknik, olika typer av pass och få hjälp framåt? Kanske ni har som mål att springa något lopp gemensam eller att få hela personlastyrka att röra på sig mer och va ute i friska luften? Kanske ni till och med har friskvårdstimme att utnyttja varje vecka och vill ha någon som leder er under denna timme? Ofta har alla dessa saker positiv påverkan på personalens energi och arbetsförmåga. Hör av er till mig så får ni en offert och förslag på hur jag kan hjälpa just dig och dina kollegor.Löpträning med dina kompisar

Ni kanske är ett kompisgäng med gemensamma mål. Ni kanske vill komma igång med löpningen tillsammans och inte ingå i en grupp med andra. Kontakta mig så kommer jag med prisförslag.