Löpträning


Personlig löpträning

Vad det gäller löpning kan jag hjälpa dig som vill komma igång med löpning eller dig som vill springa ett lopp. Jag gör målinriktade träningsupplägg anpassade efter just dig. Jag erbjuder löpstegsanalys för att du ska kunna få ordentlig hjälp med dig teknik, jag ger dig råd om teknikövningar för att bana in ny teknik samt för att bygga upp styrka och spänst. Jag erbjuder coachning och personlig löpträning då jag är med dig på pass och ger dig den kunskap du behöver ha för att genomföra passet så bra som möjligt.Löpträning i grupp

Under våren kommer jag erbjuda mer pass än tidigare. Jag kommer testa intresset för morgonpass men fokus på rörlighet och lugn distanslöpning. Jag kommer även köra lunchpass med fokus på löpstyrka i kombination med löpning. Och fredagsfys där backträning kommer vara huvudfokus. Dessa pass är anpassade så att alla kan vara med! Mer info kommer inom kort om tider, dagar osv. 


Jag kommer även erbjuda extra workshops med olika fokusområden. T.ex. backteknik. 


Min ordinarie tisdagsgrupp kör på som vanligt och den termin som är igång just nu håller på till sista tisdagen i april. Tisdsgsgruppen har ett helhetsgrepp där vi kontinuerligt jobbar med teknik och övningar för att gynna löpsteget! 

 

vid frågor och anmälan, maila mig på: info@hannasform.com


Priser:

Klippkort, 10 gånger: 1000kr

Engångspris: 110kr

Lunchpass

Lunchpass löpning/styrka - 

såkallade crosspass. Alltså ett pass där löpning och stryka kombineras i olika intervaller. Vi jobbar med hög puls och jobbar med olika styrkeövningar som är bra för just löpning. 

Passet passar alla. Vi börjar med lugn uppvärmning och sen jobbar vi med rörlighet för ytterligare uppvärmning inför intervalldelen. Därefter intervaller med styrka och löpning och sedan nedvarvning och stretch. Passet pågår ca 60 minuter. Inget direkt fokus på löpteknik i detta pass utan mer styrka för löpning.

 

Pris klippkort eller engångsprodukter 110kr. 


Lunchpass rörlighet och lugn distans

Mitt andra lunchpass är istället ett lugnt pass där vi börjar med rörlighet, sträcker ut och kommer igång långsamt. Därefter tar vi en lugn distansrunda där vi jobbar i lugnt tempo. Tempot är förstås individuellt men jag anpassar så att hela gruppen hänger med. Det finns inget krav på tempo utan tanken är att alla kan vara med!


Pris: klippkort eller engångspris 110krNybörjargrupp

Denna grupp riktar sig till dig som är ovan med löpning men vill komma igång på ett lugnt sätt. Fokus på passen kommer vara att hitta en lugn fart i löpningen samt bygga upp kroppen för löpningens belastning. Vi kommer jobba med löp-/gångintervaller och successivt stegra tid och längd för löpsekvenserna. 

Tid & dag: jag hoppas få tillräckligt många intresserade så jag snart kan starta en nybörjargrupp. Är du intresserad av just detta? Hör av dig så jag vet att intresse finns!Löpträningsscheman

Jag gör personliga löpträningsscheman efter dina mål och förutsättningar. Att ha ett schema att följa har en mycket god effekt på många kunder. Man vet vilken träning man ska göra och ha dessutom någon som ger feedback. Löpträningsschemat konstruerar jag efter en konsultation med kunden där vi tillsammans sätter upp mål och diskuterar just dina förutsättningar vad det gäller antal pass per vecka, din löpform just nu och skadebakgrund.Löpträning för företag

Är du och ditt företag intresserad av löpträning? Och är dessutom intresserad av att ta hjälp av en coach, få tips om löpteknik, olika typer av pass och få hjälp framåt? Kanske ni har som mål att springa något lopp gemensam eller att få hela personlastyrka att röra på sig mer och va ute i friska luften? Kanske ni till och med har friskvårdstimme att utnyttja varje vecka och vill ha någon som leder er under denna timme? Ofta har alla dessa saker positiv påverkan på personalens energi och arbetsförmåga. Hör av er till mig så får ni en offert och förslag på hur jag kan hjälpa just dig och dina kollegor.Löpträning med dina kompisar

Ni kanske är ett kompisgäng med gemensamma mål. Ni kanske vill komma igång med löpningen tillsammans och inte ingå i en grupp med andra. Kontakta mig så kommer jag med prisförslag.