Löpträning


Personlig löpträning

Vad det gäller löpning kan jag hjälpa dig som vill komma igång med löpning eller dig som vill springa ett lopp. Jag gör målinriktade träningsupplägg anpassade efter just dig. Jag erbjuder löpstegsanalys för att du ska kunna få ordentlig hjälp med dig teknik, jag ger dig råd om teknikövningar för att bana in ny teknik samt för att bygga upp styrka och spänst. Jag erbjuder coachning och personlig löpträning då jag är med dig på pass och ger dig den kunskap du behöver ha för att genomföra passet så bra som möjligt.

Just nu är jag mammaledig och tar in väldigt få kunder för personlig träning just nu. Men maila gärna och hör efter om jag har möjlighet!Löpgrupp Höst 2017

Hannas Forms löpgrupp erbjuder löpträning, en gång i veckan på amatörnivå i Hallstavik.  Jag anpassar nivån på träningen efter målgruppen så att alla kan hänga med. Du behöver inga förkunskaper mer än att ha kondition nog för att kunna jogga ca 2 km i ett lugnt tempo. Passen kommer innehålla löpteknik, stryka och spänst och löpning i blandad form. Vi värmer alltid upp i ett lugnt tempo där alla hänger med och sedan under intervall-delen får alla anpassa tempot efter sin egen förmåga. Därför kan alla vara med.

 

Höstens löpgrupp äger rum på tisdagar 19.00, med start den 12 september. Terminen pågår fram till den 19 december, alltså 15 veckor. Samlingsplatserna kan variera från gång till gång, men detta meddelar jag! För anmälan eller vid frågor, maila mig på: info@hannasform.com

Vid anmälan skriv ditt namn, telefonnummer samt vilket alternativ på träningskort du vill ha!

 

Priser:

Termin 15 tillfällen: 1250kr

Klippkort, 10 gånger: 900kr

Erbjudande: termin 15 tillfällen + personlig löpstegsanalys 1450kr (ord.pris 1650kr)

Reflexväst är ett krav! 
Löpträningsscheman

Jag gör personliga löpträningsscheman efter dina mål och förutsättningar. Att ha ett schema att följa har en mycket god effekt på många kunder. Man vet vilken träning man ska göra och ha dessutom någon som ger feedback. Löpträningsschemat konstruerar jag efter en konsultation med kunden där vi tillsammans sätter upp mål och diskuterar just dina förutsättningar vad det gäller antal pass per vecka, din löpform just nu och skadebakgrund.